Selecteer een pagina

Begin jij binnenkort aan een detox en ben je nu al bang voor wat je allemaal te wachten staat? No worries. Een sapkuur voltooien is echt niet zo lastig als je denkt. Met deze tips kom jij easy je detox door.

 

1. Zorg voor een goede voorbereiding

Het is belangrijk om je voor te bereiden op je detox sapkuur. Dit voorkomt dat je last krijgt van ontwenningsverschijnselen. Je ontvangt van ons een afbouwschema om jou te helpen je lichaam goed voor te bereiden! Zo begin je al vijf dagen voor je detox met het afbouwen van je cafeïne, vlees en zuivel-inname.

 

 

2. Spread the word!

Laat je vrienden, familie en collega’s weten dat je bezig bent met een sapkuur. Zo kunnen zij rekening houden met jouw aangepaste dieet. Nog beter: vraag of iemand met je meedoet dan kunnen jullie elkaar motiveren! (En samen kletsen over welk Sappi jouw favoriet is natuurlijk)

 

 

3. Jouw eigen schema

Iedereen heeft een andere levensstijl en andere behoeften. Wij geven je een schema mee voor wat houvast, maar dit betekent niet dat je je hier streng aan moet houden. Pas het schema gerust aan naar je eigen wensen!

Heb je bijvoorbeeld toch trek ’s avonds? Neem dan vooral een kom soep! Probeer eens het lekkere groentesoeprecept in ons detox boekje.

 

 

4. You can do it!

De eerste dag is het zwaarst, but you can do it!

Onze vierde tip is dan ook: geloof in jezelf! We krijgen vaak te horen dat een sapkuur heel verfrissend en verhelderend is. Vijf sapjes en een shot per dag lijkt weinig, maar het is écht genoeg voor je lichaam. Wedden dat jij het na je kuur zelfs iéts te veel vindt?

 

 

5. Na de sapkuur

Woohoo! Je hebt de detox doorstaan, en nu?

Als het goed is, ervaar je een aantal van de volgende veranderingen:

– je hebt meer energie
– je bent je bewust van je eetgedrag
– je bent gewicht kwijt
– je voelt je lekker in je vel

Wil je na jouw detox sapkuur je gezonde levensstijl voortzetten? Neem dan nog even een kijkje in onze webshop. Wat dacht je van onze Sappi box met vijftien lekkere Sappi’s? Of de Wheatgrass box om elke dag aan je dosis vitaminen te komen? Je bestelt ze met een druk op de knop én ze worden gratis bij jou thuis bezorgd.