Selecteer een pagina

 

ALGEMEEN

Onze website, teksten, ontwerpen en beeldmaterialen zijn eigendom van Sappi Rotterdam. Het is niet toegestaan hier kopieën van te maken zonder schriftelijke toestemming van Sappi. Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen door te voeren zonder enige kennisgeving.
Hoewel wij er naar streven zo juist mogelijke informatie te verstrekken, is het mogelijk dat de informatie niet juist of volledig is.
De prijzen in onze webshop zijn incl. 9% BTW en onder voorbehoud  van prijswijzigingen.

 

MEDISCHE DISCLAIMER

De informatie op onze website kan zelfzorg adviezen bevatten. Dit is in geen geval medische advies en zijn niet gericht op de individuele (gezondheid) gesteldheid van onze bezoekers. Gebruik van onze detox sapkuur is op eigen risico. In geval van medische klachten dient direct contact opgenomen te worden met eigen huisarts. Op onze website wordt duidelijk aangegeven dat bij geval van ziekte of medische problemen, of medicijn gebruik, detox sapkuur word afgeraden. Sappi is niet verantwoordelijk voor het gebruik van onze detox sapkuur.

De adviezen zijn algemene richtlijnen die gelden voor bezoekers zonder medische klachten of medicijn gebruik. De informatie is in geen geval een medisch advies. De bezoekers van sappirotterdam.nl passen geheel op eigen verantwoordelijk de gegeven informatie toe.