Selecteer een pagina

CATERING ROTTERDAM

Heb jij binnenkort een vergadering? Iets te vieren? Of wil je jouw collega’s trakteren op iets lekkers? Wij verzorgen gezonde en lekkere catering bij jou op kantoor! Ons assortiment is perfect voor een healthy traktatie tijdens events of (business) bijeenkomsten.

Wil jij gezonde catering op je werk in de regio Rotterdam? Neem dan contact met ons op. Bel 0102306268 of mail naar info@sappirotterdam.nl.

Naast de smoothies leveren wij ook sandwiches en poke bowls. Bekijk voor het volledige assortiment en prijzen onze
catering menu.

Zit jouw bedrijf net buiten Rotterdam, geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Al onze smoothies en sappen zijn vers bereid en zonder toevoegingen. Allergieën, vegan of andere wensen? Wij doen een voorstel voor een leuk menu.

Neem hieronder contact op!
Of mail direct je bestelling naar info@sappirotterdam.nl.

catering rotterdam

CONTACT OPNEMEN

Laat ons weten wat jou wensen zijn, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met een voorstel en prijs. Bekijk ons catering menu, wij kunnen het gehele assortiment leveren op locatie.

Levering

11 + 14 =

REVIEWS

”Tijdens een &C event verzorgde Sappi de lunch, de acai bowls en smoothies waren heerlijk. Top service, tot de volgende keer!”

&C
www.andc.tv

 ”Snelle en fijne communicatie met Sappi. Een kleurrijke lunch met  bowls en smoothies voor de kids. Ook voor de allerkleinste.”

h&m
www2.hm.com/nl

 

”Sappi heeft het lekkerste Chicken avocado bowl, deze móésten wij hebben tijdens de lancering van onze nieuwe producten. De smoothies zijn ook een aanrader!”

LUSH
www.lush.nl