Veel gestelde vragen

Detox sapkuur

 

Hoe werkt het?
Je drinkt tijdens de detox sapkuur 5 sappen en 1 shot per dag. Je geeft jouw lichaam en organen rust, zodat je lichaam kan ontgiften.

Hoe moet ik bestellen?
Je bestelt gemakkelijk via onze webshop. Kies jouw gewenst detox sapkuur, plaats het in de winkelmand en ga door naar afrekenen.

Hoelang van te voren moet ik bestellen?
Minimaal 24 uur van te voren, zodat wij tijd hebben om de sapkuur vers voor jou te bereiden. In de webshop kan je jouw gewenste startdatum aangeven tijdens het afrekenen. Je kunt dit zo lang van te voren doen als je wilt.

Moet ik de sappen zelf ophalen?
Je kunt tijdens het afrekenen in de webshop aangeven jij de sappen op komt halen of dat je ze wilt laten bezorgen. Wanneer je voor bezorgen kiest, worden de sappen na 19:00 uur geleverd. Je kunt zelf de bezorgdag kiezen en krijgt het hele pakket in 1 keer.

Hoelang zijn de sappen houdbaar?
De sappen zijn 3-4 dagen houdbaar in de koelkast en 12 weken in de vriezer. Je kunt bij een detox sapkuur van 5 of 7 dagen, de sappen invriezen vanaf dag 3. De kwaliteit van de sappen blijven hetzelfde en de vitamines worden goed bewaard, door de afgesloten flessen. Haal je sappen de avond van te voren uit de vriezer en je hebt ’s ochtends een verse sap.

Wat houd voeding afbouwen in? Is dit wel nodig?
Het is belangrijk om je lichaam voor te bereiden op de detox sapkuur om ontwenningsverschijnselen te voorkomen. Je ontvangt direct na bestelling een mail met daarin een voeding afbouw schema. Het belangrijkste is om ongeveer 3 dagen voor de sapkuur te stoppen met gluten, lasctose, suikers, koffie, alcohol en sigaretten.

Hoeveel dagen is het af en opbouwschema?
Bij de bevestiging van je bestelling ontvang je een ebook maar daarin informatie over wat de detox sapkuur inhoud, het op en afbouwschema en voedingswaarden. Het afbouwschema is 5 dagen, minimaal 3 dagen afbouwen voor de detox sapkuur wordt geadviseerd. Als je het afbouwschema aanhoudt, zul je geen ontwenningsverschijnselen ervaren tijdens de sapkuur. Het opbouwschema is ook 5 dagen.

Worden jullie sappen met de slowjuicer gemaakt?
Al onze sappen in de detox sapkuur worden met de slowjuicer gemaakt.