Selecteer een pagina

Veel gestelde vragen

 

Detox sapkuur

 

Hoe werkt een detox sapkuur?
Je drinkt tijdens de detox sapkuur 5 sappen van 330ml en 1 shot per dag. Je geeft jouw lichaam en organen rust, zodat je lichaam kan ontgiften.

Hoe kan ik een sapkuur bestellen?
Je bestelt gemakkelijk via onze webshop. Kies jouw gewenst detox sapkuur, plaats het in de winkelmand en ga door naar afrekenen.

Wat houd voeding afbouwen in voor een detox sapkuur? Is dit wel nodig?
Het is belangrijk om je lichaam voor te bereiden op de detox sapkuur om ontwenningsverschijnselen te voorkomen. Je ontvangt direct na bestelling een mail met daarin een 5 dagen voeding afbouw schema. Het belangrijkste is om ongeveer 3 dagen voor de sapkuur te stoppen met gluten, lasctose, suikers, koffie, alcohol en sigaretten.

Hoeveel dagen is het af en opbouwschema bij een detox sapkuur?
Bij de bevestiging van je bestelling ontvang je een ebook maar daarin informatie over wat de detox sapkuur inhoud, het op en afbouwschema en voedingswaarden. Het afbouwschema is 5 dagen, minimaal 3 dagen afbouwen voor de detox sapkuur wordt geadviseerd. Als je het afbouwschema aanhoudt, zul je geen ontwenningsverschijnselen ervaren tijdens de sapkuur. Het opbouwschema is ook 5 dagen.

Mag ik detoxen als ik zwanger ben?
Detoxen als je zwanger bent of als borstvoeding geeft wordt afgeraden.

 

Bestellen en leveren 

 

Hoelang van te voren moet ik bestellen?
Minimaal 24 uur van te voren, zodat wij tijd hebben om de sappen vers voor jou te bereiden. In de webshop kan je jouw gewenste leverdatum aangeven tijdens het afrekenen. Je kunt dit zo lang van te voren doen als je wilt.

Moet ik de sappen zelf ophalen?
Je kunt tijdens het afrekenen in de webshop aangeven jij de sappen op komt halen of dat je ze wilt laten bezorgen. Je kunt zelf de bezorgdag kiezen en krijgt het hele pakket in 1 keer.

Hoe worden de sappen bezorgd?
De sappen worden bevroren geleverd door onze bezorgservice Leen Menken. Invriezen is de beste manier om een vers product houdbaar te maken en de vitamines en mineralen worden optimaal bewaard.

 

Onze Sappi’s

 

Hoelang zijn de sappen houdbaar?
De sappen zijn 3-4 dagen houdbaar in de koelkast en 12 weken in de vriezer. Je kunt bij een detox sapkuur van 5 of 7 dagen, de sappen invriezen vanaf dag 3. De kwaliteit van de sappen blijven hetzelfde en de vitamines worden goed bewaard, door de afgesloten flessen. Haal je sappen de avond van te voren uit de vriezer en je hebt ‘s ochtends een verse sap.

Worden jullie sappen met de slowjuicer gemaakt?
Al onze sappen in de detox sapkuur worden met de slowjuicer gemaakt. Net zoals je het thuis zou doen.

Moet ik de flesjes recyclen?
Onze flesjes zijn gemaakt van 100% gerecycled PET. Gooi de flesjes weg bij het plastic afval, of check of afval scheiden in jou gemeente wordt gedaan door een afvalscheiding machine.