Selecteer een pagina

Staan al jouw collega’s ook te springen om een gezonde start te maken in 2019? Wij helpen je verder. Met onze bedrijfscatering gaan jij en al jouw collega’s gezond het nieuwe jaar door.

 

Dagelijks krijgen wij mensen aan de toonbank die in hun pauze even snel een verse lunch komen scoren. Verse smoothies, juices, salades en broodjes: een gezonde lunch lijkt de trend van tegenwoordig en wij dragen hier natuurlijk graag aan bij met onze bedrijfscatering.

 

Sappi Bedrijfscatering

Nu snappen we dat het aan het begin van het jaar behoorlijk druk kan zijn op kantoor en dat niet iedereen tijd heeft om langs onze winkel te komen. Daarom introduceren we: onze Sappi Bedrijfscatering. Onze verse Sappi’s worden bij jullie op kantoor geleverd.

 

Smoothies at the office

Al onze Sappi’s kunnen bij jou op kantoor bezorgd worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de all time favorite Django Mango? Of de altijd lekkere Berry Good. Niet alleen smoothies, maar ook juices kunnen geleverd worden met onze bedrijfscatering. Gun jouw collega’s dus wat extra energie met de Boost of Energizer. Of kies voor de Hangover Killer om die o, zo zware maandag te overleven. 

Benieuwd naar ons hele assortiment? Bekijk dan de menukaart op onze website. 

De smoothies kunnen geleverd worden in bekers of petflessen.

Bekers:
300 ml
450 ml

Petflessen:
2 liter
800ml
330ml

 

Verras je collega’s

Wil jij je collega’s verblijden met een gezonde lunch? Neem dan contact op via info@sappirotterdam.nl of bel 0102306268. We bezorgen in regio Rotterdam. Zit jouw bedrijf net buiten Rotterdam? Geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie? Bekijk dan snel onze catering pagina