Selecteer een pagina

‘Jingle Bells’ klinkt door de speakers, de straten zijn vrolijk versierd en ook op kantoor staat de kerstboom trots te glinsteren: de feestdagen komen er weer aan. Dat betekent niet alleen tijd met vrienden en familie, maar ook een kerstfeest en nieuwjaarsborrel op kantoor. Nog niets geregeld? Geen probleem. Bestel vandaag nog jouw gezonde party catering in Rotterdam bij Sappi.

 

 

Van jouw feestelijke borrel een succes maken, hoeft geen grote moeite te zijn. Nu iedereen ook tijdens de feestdagen een beetje op zijn gezondheid wil letten, kan een gezonde kerst party niet meer uitblijven. Bij ons bestel je gemakkelijk jouw gezonde party catering in Rotterdam via de mail (info@sappirotterdam.nl) of telefonisch (0102306268).

 

Sappi’s party catering in Rotterdam voor elk feestje

We leveren voor elke feestelijke gelegenheid of zakelijk etentje een tafel vol lekkers. Van smoothies tot salades. Al onze producten worden dagelijks vers bereid met de beste producten. Zo worden de smoothies en juices hand geperst én zijn ze zonder toevoegingen. Ook onze broodjes, salades en bowls worden speciaal voor jouw event vers bereid, zoals jij ze wilt. Daarnaast bieden wij veel veganistische en vegetarische opties voor een lekkere maaltijd. Benieuwd naar ons hele assortiment voor party catering in Rotterdam?

Benieuwd naar ons hele assortiment? Bekijk dan de menukaart op onze website.

 

Speciale wensen? Geen probleem!

Heb je een allergie? Een speciaal dieet? Of dingen die je echt niet lust? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij passen het gerust voor je aan. bel 0102306268 of mail naar info@sappirotterdam.nl).

 

Iets lekkers voor al je collega’s

Benieuwd wat voor lekkers wij jullie allemaal te bieden hebben voor jouw party catering in Rotterdam?  Bekijk dan snel onze menukaart op de website en neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@sappirotterdam.nl of bel 0102306268. We bezorgen in regio Rotterdam. Zit jouw bedrijf net buiten Rotterdam? Geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie? Bekijk dan onze catering pagina.