Selecteer een pagina

Vrijdagmiddag: het einde van een lange, drukke werkweek en tijd voor de welbekende vrijdagmiddagborrel. Leuk al die bitterballen, kaasstengels en wijntjes om je heen, maar wil jij het nu eens gezond aanpakken? Met cateringbedrijf Sappi veranderen wij jouw ongezonde vrijdagmiddagborrel in een gezellige, healthy variant.

Gezond het weekend in met ons cateringbedrijf

Aangezien we allemaal weten dat het weekend het uitgelezen moment is om je goede voornemens en gezonde levensstijl achterwegen te laten (‘daar beginnen we maandag wel weer mee’), proberen wij je een handje te helpen. Want, wie zegt dat een vrijdagmiddag niet gezellig én gezond kan zijn? Met ons cateringbedrijf is dat een fluitje van een cent.

Een vrijdagmiddagborrel maar dan anders

Geen overvloed aan wijn, bier, frituur en kaas, maar smoothies, sapjes, salades en lekkere broodjes. Net even anders dan je gewend bent, maar minstens net zo gezellig. En een grote plus: je hebt op maandag niet het gevoel dat je de vrijdagavond recht moet zetten. Win-win, toch?

Let’s get this party started

Al onze Sappi’s zijn vers, hand geperst en zonder toevoegingen. Ook onze salades en sandwiches worden dagelijks vers gemaakt. Reken dus maar op een healthy food party bij jou op de werkvloer dankzij ons cateringbedrijf.

Healthy food party

Zo hebben we bijvoorbeeld onze grote publieksfavoriet: de chicken avocado sandwich, maar ook een heerlijke tonijn of vegan salade. Wil je echt scoren bij je collega’s? Ga dan voor een lekker Sappi zoals de Berry Good of de groene Energizer.

De smoothies en juices kunnen geleverd worden in bekers of petflessen.

Bekers:

300 ml

450 ml

Petflessen:

2 liter

800ml

330ml

Genoeg lekkers voor iedereen

Benieuwd wat voor lekkers wij jullie allemaal te bieden hebben? Bekijk dan snel onze menukaart op de website en neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden, bel 0102306268 of mail naar info@sappirotterdam.nl. Wil je meer informatie over ons cateringbedrijf? Bekijk dan onze catering pagina.