Selecteer een pagina

Je hebt hem waarschijnlijk al voorbij zien komen op social media en de website, onze gloednieuwe ‘Fit rond de feestdagen box‘. Een box gevuld met 10 lekkere juices, 3 gember shots en 2 kurkuma shots voor tijdens de feestdagen.

 

Even wat anders

Wil jij tussen alle kerstdiners en borrels door ook nog vitamines binnen krijgen? Dan is deze box wat jij nodig hebt in december. Even geen echte detoxkuur, maar een lekkere box om de feestdagen door te komen.

Je kunt zelf kiezen wanneer je de sapjes inneemt. Zo kun je ze verdelen over tien dagen en elke dag een sapje nemen als aanvulling op je voeding, maar kun je er ook voor kiezen om een dag vijf sappen te drinken als een soort detoxkuur.

 

Een cadeautje voor jou

Omdat het kerst is en wij jou willen bedanken dat je onze blogs leest, willen we je een kleinigheidje geven: jij kunt nu de box bestellen voor slechts €55 (i.p.v. €65).

 

De webshop korting staat in de webshop aangegeven en in de winkel hoef je alleen deze blog te laten zien. Let op: de actie loopt t/m 31 december dus wees er snel bij.

 

Happy Holidays!