Selecteer een pagina

Er lijkt geen einde te komen aan de griepperiode dit jaar. Wil jij nu eindelijk van die ellendige zere keel, snotneus en hoofdpijn afkomen? Of het simpelweg voorkomen? Een gember shot is jouw oplossing.

 

Bij ons bestaat een gember shot enkel en alleen uit gember en citroen. Om het shotje extra pittig en sterker te maken, toppen we ‘m af met een beetje cayennepeper. En laten dat nu net precies de ingrediënten zijn die jouw griep als sneeuw voor de zon laten verdwijnen.

 

Gember shot als medicijn

Gember werkt slijmoplossend, helpt je longen te kalmeren en je keelpijn te verzachten. De belangrijkste bouwstoffen van gember zijn gingerol, shogaol en zingiberene. Deze stoffen bevatten anti-oxidante eigenschappen en helpen je lichaam te beschermen.

Daarnaast bevat gember onder andere vitamine B1, B2, B6 en vitamine C. Deze vitaminen zorgen voor energie én houden je weerstand op peil. Tot slot is gember rijk aan mineralen die ervoor zorgen dat je snel kunt herstellen van je griep.

 

De kracht van vitamine C

Ook citroen heeft een positieve werking op je lichaam. Deze gele vrucht verhoogt namelijk je immuniteit, ontgift je lichaam van afvalstoffen én bevat een flinke dosis vitamine C. Voldoende vitamine C zorgt ervoor dat je lichaam gemakkelijk ijzer kan opnemen en dat je weerstand verbetert.

 

Gemberthee

Genoeg redenen om een gember shot te nemen, dachten wij zo. Ga je liever voor iets minder sterks? Los dan een (halve) gember shot op in een kop met heet water. Beetje honing erbij en van die sterke smaak is niets meer te bekennen.

 

Bestel nu onze Gember shot box

Ben je inmiddels overtuigd van de kracht van een gember shot? Hoewel we het natuurlijk ontzettend gezellig vinden, hoef je niet elke dag langs te komen in de winkel voor je dagelijkse portie. In onze webshop kun je gemakkelijk de Gembershotbox bestellen. Je hebt dan meteen 10 gembershotjes in huis die je gemakkelijk 3 weken in de vriezer kunt bewaren. En we hebben goed nieuws: onze Gembershotbox kan vanaf nu door heel Nederland bezorgd worden! Cheers!