Selecteer een pagina

Op de werkvloer is er altijd wel reden te bedenken voor een feestje. Dat maakt het werk toch een stuk dragelijker. Dat snappen we. Dus is er iemand bij jou op werk jarig? Hebben jullie een bepaald succes geboekt? Of willen jullie simpelweg vieren dat het (bijna) vrijdag is? We’ve got you covered met onze gezonde catering in Rotterdam.

 

Of je nu een groot of klein event op werk hebt, wij zijn altijd in om jouw evenement een succes te maken met een healthy lunch of gezonde catering in Rotterdam. Uiteraard bezorgen we die gewoon aan de deur, mits het bedrijf in Regio Rotterdam is gevestigd. Zit jouw bedrijf net buiten Rotterdam? No worries. Neem contact met ons op (bel 0102306268 of mail naar info@sappirotterdam.nl) en wij kijken wat we voor je kunnen doen.

 

Let’s get this party started

Al onze Sappi’s zijn vers, hand geperst en zonder toevoegingen. Ook onze salades en sandwiches worden dagelijks vers gemaakt. Reken dus maar op een healthy food party bij jou op de werkvloer dankzij onze gezonde catering in regio Rotterdam.

 

Healthy food party

Zo hebben we bijvoorbeeld onze grote publieksfavoriet: de chicken avocado sandwich, maar ook een heerlijke vegan salade. Wil je echt scoren bij je collega’s? Ga dan voor een lekker Sappi zoals de Berry Good of de Dr. Detox.

De smoothies en juices kunnen geleverd worden in bekers of petflessen.

Bekers:
300 ml
450 ml

Petflessen:
2 liter
800ml
330ml

 

Genoeg lekkers voor iedereen

Benieuwd wat voor lekkers wij jullie allemaal te bieden hebben? Bekijk dan snel onze menukaart op de website en neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden, bel 0102306268 of mail naar info@sappirotterdam.nl. Wil je meer informatie over onze gezonde catering in Rotterdam? Bekijk dan onze catering pagina