Selecteer een pagina

Dag snotneus, hallo fit lichaam! Ben jij ook klaar met dat gesnotter? Of wil jij er alles aan doen om hooikoorts, verkoudheid of griep te voorkomen? 

Lees dan hier waarom jij voor een gembershot moet gaan! Wat is een gembershot? Waarom is een gembershot gezond en wat zijn de voordelen? Je komt erachter in deze blog, so let’s go!

Wat is een gembershot

Gember wordt een knol of ook wel wortel genoemd wat vaak in gerechten wordt verwerkt. Het heeft een scherpe en frisse smaak. Een gembershot is een drankje dat bestaat uit een kleine hoeveelheid sterk geconcentreerd gembersap. Voor het beste effect neem je het shotje in één keer in.

Waarom een gembershot gezond is

Gember is een superfood dat bekend staat om vele gezondheidsvoordelen. Een gembershot is gezond, omdat het ontstekingsremmend werkt tegen bijvoorbeeld griep of spierpijn, je weerstand verhoogt en misselijkheid tegengaat. Dus ben je zwanger en ervaar je misselijkheid? Dan kan een gembershot jou daarbij helpen!

Voordelen gembershot op een rij

Omdat een gembershot heel wat voordelen met zich meebrengt, hebben we ze op een rijtje gezet voor je:

  1. Verhoogt je weerstand. 
  2. Versterkt je immuunsysteem.
  3. Werkt ontstekingsremmend en reinigend.
  4. Helpt je lichaam herstellen van o.a. griep of verkoudheid.
  5. Bevordert je spijsvertering.
  6. Geeft je extra energie.
  7. Helpt misselijkheid tegen te gaan of voorkomen. 
  8. Omdat je in één keer een flinke hoeveelheid van gezonde vitamines binnen krijgt, geeft het je lichaam een boost die het goed kan gebruiken in deze tijd. 

Onze gembershots

Bij Sappi zijn we al heel lang fan van de gembershot en verkopen deze in onze winkels en webshop. We vinden het belangrijk dat de sappen zo vers mogelijk zijn. Daarom persen wij onze sappen en shots van verse groenten met een slowjuicer. Deze vriezen wij direct in, zodat de vitamines en mineralen goed behouden worden. Jouw gezonde gembershot is dus super vers en klaar om jouw weerstand te boosten. Wist je dat je een gember shot tot wel 4 dagen in de koeling en 12 weken in de vriezer kunt bewaren?

Onze gember shot bestaat uit pure gember- en citroensap met cayennepeper. Wij voegen hier niets aan toe en maken elke bestelling vers klaar. Het citroensap zorgt voor extra vitamine C en je lichaam helpt om je weerstand hoog te houden. Wat cayennepeper over de gembershot helpt je lichaam sterk te blijven tegen verkoudheid of griepklachten, zoals hoesten en een verstopte neus. De peper zorgt ook voor een extra kick en energie en is goed voor de bloedsomloop.

Gembershots kopen?

In een Gembershot Box van Sappi vind je 10 verse gembershots in flesjes van 30ml. Deze flesjes kan je gemakkelijk hergebruiken, maar was deze met de hand af (niet in de vaatwasser). De Gembershot Box kan je bestellen in onze webshop, waarna je hem kunt afhalen in onze winkel of ’s avonds thuis kan laten bezorgen door heel Nederland. Dus dag snotneus en hallo fit lichaam!

Boost jouw weerstand met een gezonde Gembershot Box.