Selecteer een pagina

We zijn alweer 2 weken verder in het nieuwe jaar. 2020, het jaar waarin jij jouw goede voornemens wél gaat volhouden. En wij gaan je daarbij helpen. Geen nood, die bedrijfsborrels hoeven geen bedreiging meer te zijn voor jouw gezonde levensstijl. Bestel vandaag nog gezonde catering service in Rotterdam bij Sappi.

 

Hoewel de feestdagen voorbij zijn, gaan de bedrijfsfeestjes nog in volle gang door. Nieuwjaarsborrels, verjaardagen en het vieren van bedrijfssuccessen: het hoort er allemaal bij en gaat vaak gepaard met snacks en alcohol. Niets mis mee, maar wel vervelend als jij jezelf net zo had voorgenomen om dit jaar echt even minder te drinken en snoepen. Maar geen nood, met Sappi’s cateringservice in Rotterdam kun jij gewoon mee blijven doen met de bedrijfsborrels zonder je schuldig te voelen! Bij ons bestel je gemakkelijk gezonde catering via de mail (info@sappirotterdam.nl) of telefonisch (0102306268).

 

Sappi’s catering service in Rotterdam voor elke gelegenheid

We leveren voor elke feestelijke gelegenheid of zakelijke borrel een tafel vol lekkers. Van smoothies tot salades. Al onze producten worden dagelijks vers bereid met de beste producten. Zo worden de smoothies en juices hand geperst én zijn ze zonder toevoegingen. Ook onze broodjes, salades en bowls worden speciaal voor jouw event vers bereid, zoals jij ze wilt.

Daarnaast bieden wij veel veganistische en vegetarische opties voor een lekkere maaltijd. Benieuwd naar ons hele assortiment en wat wij met onze catering service in Rotterdam voor jouw bedrijf kunnen doen? Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar ons hele assortiment? Bekijk de menukaart op onze website.

 

Speciale wensen? Geen probleem!

Heb je een allergie? Een speciaal dieet? Of dingen die je echt niet lust? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij passen het gerust voor je aan. bel 0102306268 of mail naar info@sappirotterdam.nl).

 

Iets lekkers voor jou en al je collega’s

Benieuwd wat voor lekkers wij jullie allemaal te bieden hebben met onze catering service in Rotterdam? Bekijk dan snel onze menukaart op de website en neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@sappirotterdam.nl of bel 0102306268. We bezorgen in regio Rotterdam. Zit jouw bedrijf net buiten Rotterdam? Geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie? Bekijk dan onze catering pagina.