Selecteer een pagina

Wanneer je in verwachting bent, zijn er een aantal belangrijke vitamines en mineralen die je nóg meer nodig hebt dan anders. Foliumzuur bijvoorbeeld en vitamine C en D. Ook magnesium en ijzer zijn belangrijke voedingsstoffen. Hoe je deze gemakkelijk allemaal binnenkrijgt? Met sap natuurlijk.

 

Een gezond en lekker sapje maken voor als je in verwachting bent, hoeft helemaal niet veel moeite te zijn. Het enige wat je nodig hebt is groente en fruit en een juicer. Wij geven je vast een lekker recept!

 

Een sapje voor energie


Dit heb je nodig voor 2 sapjes:

– Een rode biet
– Een kwart venkel
– Een halve citroen
– Drie winterpenen
– Vier groene appels


Dit moet je doen:

1. Snijd al het fruit zodat je de juiste hoeveelheid voor de juice hebt.
2. Snijd de rode biet en de appels in kwartjes. Snijd ook de winterpenen in stukken.
3. Doe al het fruit in de juicer en pers het uit.
4. Voíla, je sapje is klaar!

 

Een box met alles in een voor als je in verwachting bent

Geen zin om deze juice zelf te maken? Je kunt deze sap vinden als ‘Energy’ in de Zwangerschapsbox. De box is perfect voor als je in verwachting bent en bevat precies de voedingsstoffen die je nodig hebt. Daardoor zijn de sappen een perfecte aanvulling op je dagelijkse voeding.

 

Sappi’s zwangerschapsbox vol goodies

De zwangerschapsbox bestaat uit 15 sappen en allerlei leuke extra’s. Om het je allemaal net iets makkelijker te maken ontvang je een e-book bij de bevestiging van je bestelling in de webshop met alle informatie die je nodig hebt over de box en zwanger zijn. Zo krijg je een 3 weken schema, voedingstips en tips om fit je zwangerschap door te komen. Meer weten? Alle informatie over deze box vind je hier.

Naast de 15 sappen en het e-book ontvang je ook héél veel tips om je zwangerschap fijn en gezond door te komen en leuke goodies! Zo krijg je een leuk cadeautje van Little Indians, korting op zwangerschapslessen bij Blije Buddha Yoga, BBB Health Boutique én het Van Maanenbad en nog veel meer unieke kortingen voor zwangere vrouwen in regio Rotterdam.


De best beoordeelde zwangerschapscursus van Nederland

Naast voeding spelen er natuurlijk nog heel veel andere aspecten een rol om je zwangerschap fijn en gezond door te komen. Tijdens de zwangerschapscursus van Babycursus.com leer je alles wat je moet weten over je zwangerschap, bevalling en baby. Goed om te weten: ze hebben een natuurlijke benadering en gebruiken uitsluitend producten zonder hormoon verstorende stoffen. Benieuwd naar de zwangerschapslessen? Met de actiecode BC15SAPPI krijg je €15,- korting op een cursus en een gratis goodiebag.