Selecteer een pagina

Sta jij ook nog steevast elke avond 3 boterhammen met kaas en 3 met pindakaas te smeren? Of schuif je elke dag rond 1 uur aan in de rij van de kantine op kantoor? Dat is vanaf nu verleden tijd. Met de lunch catering in Rotterdam van Sappi zeggen jij en je collega’s morgen nog jullie saaie lunch op. Wij zorgen dat jij meer dan ooit te voren uitkijkt naar de lunchtijd. Benieuwd waarom onze lunch catering in Rotterdam zo fijn is? Wij leggen het je haarfijn uit.

 

1. Gezonde lunch was nog nooit zo makkelijk

We snappen dat gezond eten niet altijd even makkelijk is. Heb jij geen zin om zondagavond al je groente en fruit te snijden voor de hele week? No worries. Met onze lunch catering in Rotterdam kunnen jij en je collega’s genieten van een gezonde maaltijd zonder enige moeite.

 

2. Goed voor de afwisseling

Herkende jij je maar wat goed in die 3 boterhammen met kaas en 3 met pindakaas? Dan komen die inmiddels waarschijnlijk wel je neus uit. Goed nieuws: wij maken jouw lunch een stuk leuker.

 

3. Uitgebreid assortiment

Ben je vegan? Vegetarisch? Of wil je liever juist helemaal niet al te gezond doen? We’ve got you covered. Zo hebben we keuze uit een lekkere, ultra gezonde vegan salde, maar hebben we ook een good old broodje old cheese met citroen mayonaise en natuurlijk de all time favourite: chicken avocado sandwich. Voor ieder wat wils dus. Dat alles in combinatie met een lekkere juice of smoothie maken jouw lunch compleet. 

Al onze Sappi’s zijn vers, hand geperst en zonder toevoegingen. Ook onze salades en sandwiches worden dagelijks vers gemaakt. Reken dus maar op een healthy food party bij jou op de werkvloer dankzij onze lunch catering in Rotterdam.

 

De smoothies en juices kunnen geleverd worden in bekers of petflessen.

Bekers:

300 ml

450 ml

 

Petflessen:

2 liter

800ml

330ml

 

Genoeg lekkers voor iedereen

Benieuwd wat voor lekkers wij jullie allemaal te bieden hebben? Bekijk dan snel onze menukaart op de website en neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden, bel 0102306268 of mail naar info@sappirotterdam.nl. Wil je meer informatie over ons cateringbedrijf? Bekijk dan onze catering pagina