Selecteer een pagina

We weten inmiddels allemaal dat gember ontzettend goed werkt tegen de griep. In de winter zijn onze gembershots dan ook immens populair. Maar vergis je niet, ook in de zomer is een gembershot gezond.

 

 

Het beste medicijn

Gember heeft al eeuwenlang een medicinale werking. Het werkt niet alleen goed tegen griep, maar heeft ook een tal van andere voordelen. Zo werkt het tegen misselijkheid, ontgift het je lichaam van afvalstoffen, helpt het tegen een opgeblazen gevoel en gaat het ontstekingen tegen. Een gembershot is dus gezond om deze klachten op een natuurlijke manier tegen te gaan.

 

Goed voor de sporters onder ons

En dat is nog niet alles. Ook voor sporters is een gembershot gezond, het gaat namelijk spierpijn tegen en heeft een positieve werking op sportprestaties. Reden genoeg dus om ook in de zomer onze gembershots te bestellen.

 

Een hele box vol

Kortom: ook in de zomer is een gembershot gezond. Hoewel we het gezellig vinden als je elke dag langs komt bij ons in de winkel om een shotje te halen, hoeft dit niet. Je kunt ook meerdere shots in een keer ophalen en deze bewaren in de vriezer. Of nog beter: je kunt een hele box met gembershots bestellen.

 

Altijd een gembershot in de buurt

Je bestelt onze Gembershotbox gemakkelijk in onze webshop of bij een van onze medewerkers in de winkel. Je hebt dan meteen 10 gembershots in huis. Dan heb je voorlopig wel even een goede dosis gember binnen handbereik. Nog niet overtuigd van de kracht van gembershots? Lees dan hier wat alle voordelen van gember zijn.

By the way, we hebben goed nieuws: onze Gembershotbox kan vanaf nu door heel Nederland bezorgd worden! Cheers!