Selecteer een pagina

Ga jij binnenkort beginnen met een sap detox van Sappi? Good job! Wij willen natuurlijk dat jouw kuur zo fijn mogelijk verloopt en dus is het handigst als je van te voren weet wat je het best kunt doen, want ook bij een sap detox geldt: een goed begin is het halve werk. Daarom geven we je bij deze wat tips voor tijdens het afbouwen.

 

Tip 1

Begin ten minste vijf dagen voor je sap detox met het afbouwen van je voeding. Dat is essentieel voordat je aan een detox begint. Wist je bijvoorbeeld dat je veel minder last krijgt van een honger gevoel en moeheid als je van te voren je voedselinname hebt afgebouwd?

 

Tip 2

Wil je het afbouwen écht goed aanpakken? Volg dan het afbouwschema wat je van ons krijgt wanneer je de sap detox bestelt. Hierin staat per dag wat je kunt eten. Lekker makkelijk. Hoef jij alleen nog een boodschappenlijstje te maken.

 

Tip 3

Vermijd zuivelproducten, vlees, gefrituurd voedsel, frisdranken, snoep en alcohol. Het liefst al een week voor je sap detox. Hierdoor zal je merken dat de eerste dagen van je kuur een stuk minder zwaar zijn.

 

Tip 4

Drink veel water. Vind je het lastig om het afbouwen van je voeding vol te houden? Drink zoveel mogelijk water en kruidenthee. Minstens 2 liter per dag. Hierdoor voel je je langer verzadigd, verlaten afvalstoffen je lichaam én ga je minder snel snaaien.

 

Nog geen sap detox besteld? Je kunt vandaag nog een 3,5 of 7-daagse kuur bestellen via onze webshop.