Selecteer een pagina
Sapkuur afvallen

Langzamerhand kunnen we weer wat meer sporten, de stad in en uiteten. Maar, die paar maanden thuis zitten heeft wel invloed gehad. Zo hebben veel mensen last van de welbekende Coronakilo’s. Maar geen zorgen: onze sapkuur helpt je bij het afvallen. Zo verdwijnen die kilo’s als sneeuw voor de zon!

Om het ‘nieuwe normaal’ goed van start te gaan, wil je natuurlijk lekker in je vel zitten. Die extra kilo’s van de afgelopen maanden kunnen dan wat in de weg zitten. Met een deze sapkuur kun je al in en aantal dagen afvallen. Zo is het net of al die Coronasnacks nooit gebeurd zijn.

 

 

Een sapkuur voor het afvallen

Onze detox sapkuur helpt je bij het afvallen, maar zorgt er ook voor dat je een gezonder leven vanaf nu beter kunt volhouden. Na de kuur van 3, 5 of 7 dagen voelen de meeste mensen zich fris, hebben een egale huid en geen last meer van een opgeblazen gevoel. Is dat precies wat je wilt? Dan is onze detox sapkuur zeker iets voor jou!

Sapkuur afvallen

Maar hoe werkt dat dan precies?

Een sapkuur gaat eigenlijk heel simpel in z’n werk. Je kiest zelf of je een kuur van 3, 5 of 7-dagen wilt. Logischerwijs helpt de langst durende sapkuur je het meest bij afvallen. Maar ook de andere kuren hebben een positieve werking op je lichaam.

Elke kuur bestaat uit verschillende fases: de afbouwfase, de kuur en de opbouwfase. Voor alle fases ontvang je alle informatie die je nodig hebt van ons. Het enige wat jij hoeft te doen, is de sapkuur die je wilt bestellen in onze webshop en genieten van de verschillende sapjes.

 

Test, test, test

Wil je liever eerst de sappen proberen? Dat kan natuurlijk in onze winkel! Je kunt er ook voor kiezen om een eendaagse sapkuur te doen om te kijken hoe het bevalt. Heb je de smaak te pakken? Dan ben je klaar voor een langere sapkuur die je helpt bij het afvallen.

 

Wil je meer informatie over onze sapkuren? Op onze detox sapkuur pagina lees je alles over de verschillende kuren. Liever meteen bestellen en gedag zeggen tegen die Coronakilo’s? Dat kan natuurlijk gemakkelijk in onze webshop! Wij bezorgen alle sapkuren door heel Nederland én België.