Selecteer een pagina

Oud sappi-collega Naomi heeft voor ons alle juicy details over haar sapkuur op een rijtje gezet. Benieuwd of een detox sapkuur iets voor jou is? Let’s find out.

 

Hi! Ik ben Naomi, een oud collega van de Sappi-meiden.
Na allemaal mooie verhalen gehoord te hebben over de detox sapkuur van Sappi Rotterdam, moést ik deze natuurlijk zelf proberen! And… I liked it. Maar niet alleen omdat ik er een platte buik van kreeg. Keep on reading voor de juicy deails over mijn sapkuur.

Een stap in de richting van een gezonde levensstijl

Mijn doel was niet per se om af te vallen of mijn levensstijl drastisch te veranderen. Mocht jij dat wel willen, dan is dit een hele goede eerste stap.

Na de detox sapkuur was ik me heel bewust van mijn eigen lichaam. Ik was het in eerste instantie niet van plan, maar toch ben ik gezonder gaan leven na afloop van de kuur. Zo drink ik sinds de detox veel minder koffie dan voorheen. Score!

 

sapkuur
sapkuur

We’re in this together

Voordat ik begon met mijn detox kreeg ik een boekje met informatie, tips, een detox schema en recepten voor gezonde maaltijden. Daarnaast kon ik altijd bij de Sappi-meiden terecht met vragen, wat heel fijn is. Als je nog twijfelt of je een sapkuur wilt doen, dan raad ik je zeker aan om een keer langs de winkel te gaan voor advies.

Wist je bijvoorbeeld dat een detox sapkuur al een paar dagen vóór kuur zelf begint? Je moet je lichaam al vijf dagen voor de kuur voorbereiden en je huidige voedingspatroon afbouwen. Ook het opbouwen van je nieuwe eetpatroon ná de sapkuur is erg belangrijk. Hiermee hebben de meiden van Sappi mij ontzettend goed geholpen. Ik zou het zo nog een keer doen.

Liefs,

Naomi

Wil je binnenkort ook beginnen met een detox? Hier vind je alle informatie over onze detox sapkuren. Gelijk bestellen? Onze webshop vind je hier.