Selecteer een pagina

2019: een nieuw jaar, nieuwe doelen en nieuwe manieren om die doelen te verwezenlijken. Wil jij dit jaar wél een paar kilo’s kwijt? Lekkerder in je vel zitten? Of ongezonde levensstijl achter je laten? Onze sapkuur gaat je daarbij helpen.

 

1. Je hebt het verloop van je sapkuur zelf in de hand

De meest voorkomende reden dat mensen niet aan een kuur beginnen, is omdat ze bang zijn dat ze te veel honger krijgen en daardoor voortijdig zullen stoppen. En niemand wil natuurlijk graag opgeven. Snappen we. Daarom zijn onze sapkuren zo opgebouwd dat je ze aan kunt passen naar je eigen behoeftes. Wil je 1, 3, 5 of 7 dagen detoxen? Er bij eten of niet? Your choice. Natuurlijk kunnen wij je wel adviseren over wanneer je de sappen het best kunt nemen. Zo kan iedereen de sapkuur volhouden.

 

2. Je hebt daarna beter de controle over je voeding

Tijdens een sapkuur ben je je heel bewust van de voeding die je binnen krijgt. Hoewel je tijdens je detox aan duizenden dingen kunt denken die je gaat eten na de kuur, zul je al snel merken dat je juist gezond wilt eten als je klaar bent met detoxen. Ook moet je de sapkuur voorbereiden en dus ben je voor de kuur zelf al bezig met gezond eten. Over het algemeen wordt je dus een stuk bewuster van je voeding, wat je zal helpen een gezonde levensstijl vol te houden.

 

3. Je immuunsysteem wordt sterker

Ben je ook helemaal klaar met al die griepepidemieën en verkoudheidjes? Snappen we. Een gembershotje biedt een goede oplossing, maar het liefst wil je het kwaad natuurlijk voorkomen. Met een sapkuur verbeter je je immuunsysteem en dus zijn al die verkoudheidjes al snel verleden tijd.

 

4. Je kunt nu een kuur winnen!

Say what? Ja, echt. Wij geven een 1-daagse sapkuur weg in onze winkel. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is je aan te melden en wie weet ben jij de gelukkige winnaar. Kom dus snel langs en schrijf je in.