Selecteer een pagina

Wil je met een gezonde lunch 2019 uit samen met je collega’s? Heb je een kerst of nieuwjaarsborrel op kantoor? Of een zakelijk succes te vieren op de werkvloer? Wij verzorgen gezonde, maar vooral lekkere lunch catering bij jou op kantoor.

 

 

Of je nu smoothies of sappen, broodjes of bowls wilt, ons assortiment is perfect voor een healthy traktatie tijdens events of (business) bijeenkomsten. Benieuwd hoe zo’n ontbijt of lunch catering in z’n werk gaat? Deze bedrijven gingen je voor en vertellen je hun ervaring met Sappi’s lunch catering.

 

&C

”Tijdens een &C event verzorgde Sappi de lunch. De acai bowls waren heerlijk.”

H&M

”Een lunch met kleurrijke bowls en smoothies voor de kids. Ook voor de allerkleinste. En hij viel in de smaak!”

LUSH

”Sappi heeft het lekkerste broodje Chicken Avocado, deze móésten wij hebben tijdens de lancering van onze nieuwe producten.”

 

Sappi’s lunch catering voor elke gelegenheid

We leveren voor elke lunch catering een tafel vol lekkers. Van smoothies tot salades. Al onze smoothies en sappen zijn vers, hand geperst en zonder toevoegingen. Ook onze broodjes, salades en bowls worden speciaal voor jouw event vers bereid, zoals jij ze wilt. Daarnaast bieden wij veel veganistische en vegetarische opties voor een lekkere maaltijd.

Benieuwd naar ons hele assortiment? Bekijk dan de menukaart op onze website.

 

Speciale wensen? Geen probleem!

Heb je een allergie? Een speciaal dieet? Of dingen die je echt niet lust? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij passen het gerust voor je aan. bel 0102306268 of mail naar info@sappirotterdam.nl).

 

Iets lekkers voor al je collega’s

Benieuwd wat voor lekkers wij jullie allemaal te bieden hebben? Bekijk dan snel onze menukaart op de website en neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden, mail naar info@sappirotterdam.nl of bel 0102306268. We bezorgen in regio Rotterdam. Zit jouw bedrijf net buiten Rotterdam? Geen probleem! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie? Bekijk dan onze catering pagina.