Selecteer een pagina

Wil jij jouw collega’s al een tijdje trakteren op een gezonde lunch of catering? Heb je een event? Opening? Klein of groot? Wij verzorgen smoothie catering in Rotterdam en maken jouw event tot een feest met onze healthy Sappi’s.

 

Been there, done that

Benieuwd naar hoe dat in z’n werk gaat? Deze bedrijven gingen je al voor en maakten gebruik van onze smoothie catering in Rotterdam:

Breakfastinrotterdam
www.breakfastinrotterdam.nl

Bynder
www.bynder.com

Van Mierlo
www.vmierlo.nl

Hogeschool Rotterdam
www.hogeschoolrotterdam.nl

Sanquin Bloedvoorziening
www.sanquin.nl

Rabobank
www.rabobank.nl

MAERKS
www.maersk.com

Walhalla theater
www.theaterwalhalla.nl

LUSH
www.lush.com

Catering lokaal
www.cateringlokaal.nl

JOULZ
www.joulz.nl

SKVR
www.skvr.nl

Rijkswaterstaat
https://www.rijkswaterstaat.nl/

 

Healthy Sappi, Happy life

Blije gezichten en een tafel vol lekkers van smoothies tot salades dankzij onze smoothie catering in Rotterdam. Al onze smoothies en sappen zijn vers, hand geperst en zonder toevoegingen. Ook onze broodjes, salades en bowls worden dagelijks vers bereid. Daarnaast bieden wij veel veganistische en vegetarische opties voor een lekkere maaltijd.

 

Iets aanpassen? Geen probleem!

Heb je een allergie? Een speciaal dieet of dingen die je echt niet lust? Geen probleem. Neem contact met ons op en wij passen het gerust voor je aan (bel 0102306268 of mail naar info@sappirotterdam.nl).

 

Genoeg lekkers voor iedereen

Benieuwd wat voor lekkers wij jullie allemaal te bieden hebben? Bekijk dan snel onze menukaart op de website en neem vandaag nog contact op voor de mogelijkheden, bel 0102306268 of mail naar info@sappirotterdam.nl. Wil je meer informatie over onze gezonde catering in Rotterdam? Bekijk dan onze catering pagina