Selecteer een pagina

Last van een griepje of verkoudheid? Dan kan gember de oplossing bieden. Niet alleen een gembershot kan helpen om je beter te laten voelen, ook gemberthee werkt top. Deze kun je natuurlijk kopen in een zakje, maar je kunt beter zelf verse gemberthee maken. Wij leggen je uit hoe je het doet.

 

Verse gemberthee maken is super simpel en zo gedaan. Het werkt ook een stuk beter tegen je verkoudheid wanneer je het warme drankje zelf maakt dan wanneer je een zakje uit de supermarkt gebruikt.

Je kunt de verse gemberthee maken met schijfjes citroen en gember, maar nog beter werkt het om zelf gezonde gemberthee te maken met het sap van citroen en gember. Wel even je juicer erbij pakken dus.

 

Ingrediënten voor 1 verse gemberthee

– Een kop heet water

– Een duim verse gember

– Een halve citroen

Zo maak verse gemberthee

Schil de citroen en doe deze samen met het stuk gember door de juicer. Doe het sap in een mok of groot glas en schenk daar gekookt water bij. Even roeren en klaar is Kees. Je kunt naar smaak nog wat honing of kurkuma toevoegen.

Geen juicer in huis? Geen probleem. Onze gembershotjes bevatten alle ingrediënten die je nodig hebt om deze gezonde gemberthee zelf te maken. Voeg een half flesje toe aan een glas gekookt water en je thee is klaar.

Altijd een gembershot in de buurt

Wil je gembershots inslaan om thuis verse gemberthee te maken? Je bestelt gemakkelijk een Gembershotbox in onze webshop of bij een van onze medewerkers in de winkel. Je hebt dan meteen 10 gembershots in huis.

By the way, we hebben goed nieuws: onze Gembershotbox kan vanaf nu door heel Nederland bezorgd worden! Cheers!