Selecteer een pagina

Het is een gekke en onzekere tijd, waarin we zo goed mogelijk voor onszelf en elkaar moeten zorgen. Om dat te doen is het belangrijk om ons immuunsysteem sterk houden. Je kunt je weerstand verhogen tijdens het corona virus met extra vitamine C. Daarom hebben wij met veel zorg de Vitamine C Box samengesteld. 10 verse sappen en 5 gembershots, vol vitamine C en andere voedingsstoffen die jouw weerstand verhogen en je helpen fit en gezond te blijven tijdens corona.

‘Het coronavirus bestrijden kunnen we niet, maar onze weerstand versterken kunnen we wél!’’

Waarom weerstand verhogen met vitamine C tijdens corona virus

Fit en gezond blijven is nog nooit zo belangrijk geweest. Een hoge weerstand en een sterk immuunsysteem helpt jouw lichaam gezond te houden, tijdens het coronavirus, griep en verkoudheid. Hoe help je je weerstand hoog en je immuunsysteem sterk te houden, tegen corona? Om je weerstand te ondersteunen zijn er specifieke voedingsstoffen die daarbij helpen, zoals vitamine C. Vitamine C is één van de betere vitamine die je kunt nemen als je je lichaam wilt helpen versterken tegen corona. Samen met ontstekingsremmende ingrediënten zoals gember en kurkuma helpen deze voedingsstoffen bij het voorkomen en herstellen van griepklachten.

Vitamine C Box

In de Vitamine C Box vind je 10 sappen van 330 ml en 5 shots van 30 ml, versgeperst in flesjes. De sappen en shots zijn met zorg en goede kennis samengesteld en bevatten een flinke dosis aan vitamine c, mineralen met waardevolle micronutriënten en ontstekingsremmende ingrediënten. De sappen en shots kun je 3-4 dagen in de koeling bewaren en zelfs wel tot 12 weken in de vriezer.

 

Wat krijg je van ons?

10 sappen van 330 ml en 5 shots van 30 ml:

3 x Natural: venkel, kurkuma, citroen, gember, appel
3 x Super: wortel, gember, groene appel, citroen
2 x Happy: gele paprika, wortel, citroen, groene appel
2 x Immunity: komkommer, broccoli, spinazie, limoen, groene appel, groene paprika
5 x gembershot: gember, citroen, cayenne

Je kunt de Vitamine C Box contactloos thuis laten bezorgen of deze contactloos afhalen in onze winkel aan het Binnenwegplein in Rotterdam.

Zorg goed voor jezelf en elkaar.

 

Vitamine C is your best friend right now!