Selecteer een pagina

Waarschijnlijk weet je inmiddels wel dat gember ontzettend gezond is. Zeker met alle griepjes en verkoudheden die nu heersen, kan een portie gember per dag absoluut geen kwaad. We snappen dat je niet elke dag zin hebt om langs onze winkel te komen om jouw gembershot te halen, maar we hebben goed nieuws voor je: je kunt ze ook zelf maken! Gember shots maken hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn.

 

Omdat we de moeilijkste niet zijn, geven we je een recept om makkelijk gember shots te maken. Gewoon thuis. Moet je wel beloven dat je nog af en toe bij ons langs komt om een lekker Sappi te halen, goed? 😉

In een keer klaar

Het makkelijkst is om meerdere gember shots tegelijk te maken. Je kunt ze namelijk zo’n drie maanden in de vriezer bewaren (mits je kleine flesjes hebt) en zo hoef je niet telkens je juicer schoon te maken voor een shot. En je bent natuurlijk een stuk sneller de deur uit ’s ochtends als je er al eentje klaar hebt liggen.

 

Recept voor gember shots

Dit heb je nodig voor 10 shots:

  • Groot stuk gember (ter grootte van een hand)
  • 5 citroenen
  • Een beetje cayennepeper
  • Optioneel: appel*

 

*De appel is om de smaak wat minder pittig te maken. Wil je liever een échte spicy gember shot maken zoals wij hem maken? Laat dan de appel achterwege.

 

Zo kun je zelf gember shots maken

Snijd de schillen van de citroen af. Snijd vervolgens de citroen, gember en appel in stukken die in de juicer passen. Doe alles in de juicer en verdeel vervolgens het sap over 10 kleine flesjes. Top deze af met cayennepeper and you’re done.

 

Altijd op voorraad

Zo heb je heel gemakkelijk een voorraad gember shots! Heb je geen juicer in huis? No worries. Wij kunnen jouw shots altijd vers maken. Wist je dat je deze ook per 10 kunt kopen en je dan korting krijgt? Voor €25,- heb jij een voorraad gember shots in huis. Bestel nu jouw Gembershotbox gemakkelijk in onze webshop. En, deze bezorgen wij nu ook nog eens bij jou thuis! Helemaal makkelijk dus.