Selecteer een pagina

Heb je minder energie en nét iets meer moeite om je bed uit te komen dan normaal? We feel you. Grote kans dat je last hebt van een flinke herfstdip. Maar geen zorgen, er zijn genoeg manieren om dat dipje als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. Wij delen de beste tips met je.

 

 

Ga een week detoxen

Tijdens koude, donkere dagen willen we het liefst genieten van lekker comfortfood. Niets mis mee natuurlijk, maar op z’n tijd een week detoxen kan erg goed z’n vruchten afwerpen. Zo geef je je lichaam een boost van vitaminen én zal je merken dat je erna enorm veel energie hebt. Daarnaast bevatten onze detox sappen alle groenten en fruit die je nodig hebt voor een gezonde weerstand. Geen griepjes en verkoudheid meer dus!

Ga naar buiten

Hoewel we onszelf maar wat graag onder een dekentje op de bank nestelen, kun je juist beter het tegenovergestelde doen: naar buiten gaan. Ook tijdens je week detoxen. Een stukje wandelen, rondje hardlopen of eens met de fiets naar werk. Alle beetjes helpen. Het zonlicht dat je tijdens die uurtjes buiten krijgt, zorgt ervoor dat je vitamine D aanmaakt en daar word je gelukkiger van. Met bewegen maak je meteen weer endorfines aan waar je je ook beter door gaat voelen.

 

 

Blijf sporten

Over endorfines gesproken, ga naar de sportschool. Uit onderzoek blijkt dat sporten een van de meest effectieve middelen is tegen een depressie. Boek een leuke sportles zodat je ook motivatie hebt om écht te gaan. Geloof ons, je voelt je erna stukken beter. Zeker tijdens je week detoxen. Mag je daarna weer op de bank.

 

Slik extra vitamine D

In de zomer is er natuurlijk geen gebrek aan vitamine D, maar in de herfts is dat nog wel eens anders. Veel mensen hebben dan extra vitamine D nodig. Deze kun je extra binnen krijgen door supplementen te slikken. Heb je ook vitaminen nodig voor een betere weerstand? Tijdens een week detoxen krijg je door middel van de detox sappen alle vitaminen binnen die je nodig hebt voor een gezonde weerstand.

 

Dag herfstdip

Wil je een detox doen om af te rekenen met jouw herfstdip? Je bestelt gemakkelijk een sapkuur in onze gloednieuwe webshop. Haal je kuur op bij ons in de winkel en je bent klaar om te beginnen.