Selecteer een pagina

Een van de meest gestelde vragen die wij over onze producten krijgen is of ze bewaard kunnen worden en zo ja, hoe lang dan? Zo ook over de gembershot. In deze blog leggen we het je uit.

 

Vers van de pers

Onze gembershot wordt vers gemaakt van enkel natuurlijke ingrediënten. We gebruiken niets meer dan gember, citroen en cayennepeper. De shot ontbreekt dus aan conserveermiddelen, maar dat betekent niet dat je ‘m niet lang kunt bewaren.

Gooi ‘m in de vriezer

In tegendeel zelfs. Je kunt onze gembershot veel langer bewaren dan je waarschijnlijk denkt. Zo blijft het shotje tot 3 dagen goed als je ‘m in de koelkast bewaart en zelfs 3 maanden in de vriezer. Zorg er dan wel voor dat je de gembershot zo snel mogelijk na het afhalen in de vriezer stopt. Zo behoud de shot zijn vitaminen en mineralen en kun je ‘m langer bewaren.

 

Een hele box vol

Hoewel we het ontzettend gezellig vinden als je elke dag langs komt bij ons in de winkel om een shotje te halen, hoeft dit dus niet. Je kunt ook meerdere shots in een keer ophalen en deze bewaren in de vriezer. En nog beter: je kunt ook een hele box met gembershots bestellen.

 

Altijd een gembershot in de buurt

Je bestelt onze Gembershotbox gemakkelijk in onze webshop of bij een van onze medewerkers in de winkel. Je hebt dan meteen 10 gembershots in huis. Dan heb je voorlopig wel even een goede dosis gember binnen handbereik. Nog niet overtuigd van de kracht van gembershots? Lees dan hier wat alle voordelen van gember zijn.

By the way, we hebben goed nieuws: onze Gembershotbox kan vanaf nu door heel Nederland bezorgd worden! Cheers!