Selecteer een pagina

Ga je nu toch echt beginnen met een sapkuur dieet? Dan is er waarschijnlijk een vraag die al dagen door je hoofd spookt: ‘hoe ga ik in godsnaam die honger overleven?’ Dat snappen we. Want eerlijk is eerlijk, drie tot zeven dagen zonder eten is niet niks. Maar gelukkig mag je tijdens je sapkuur ook heus wel wát eten. Soep bijvoorbeeld. Heb je heel de dag wat om naar uit te kijken.

 

Omdat we allemaal weten hoe fijn het is om een ‘eetmoment’ te hebben om naar uit te kijken tijdens een sapkuur dieet: hier een recept voor een super easy, gezonde én lekkere soep. Wedden dat dit het hoogtepunt van je dag wordt?

 

Dit heb je nodig voor Sappi’s sapkuur dieet groentesoep

– Olijfolie
– 1 ui
– Teentje knoflook
– Halve broccoli
– Handje spinazie
– 100 gram doperwten
– 10 blaadjes basilicum
– 500 ml (groente) bouillon

 

Zo maak je het

Snijd de ui en knoflook klein en doe in de pan met een scheutje olie. Fruit tot het glazig is. Voeg de broccoli toe en bak dit 2 minuten mee. Doe de spinazie erbij en blus het geheel af met bouillon. Als de broccoli bijna gaar is, voeg je de doperwten toe. Laat het geheel nog 2/3 minuten koken. Voeg daarna de basilicum toe en pureer de soep. Eet smakelijk!

 

Easy detox

Zo wordt je sapkuur dieet in een klap een stuk makkelijker. Heb je nog geen detox besteld, maar wil je binnenkort wel beginnen? Je bestelt jouw sapkuur dieet gemakkelijk in onze gloednieuwe webshop. Haal je kuur op bij ons in de winkel en je bent klaar om te beginnen.

Wil je meer soeprecepten proberen tijdens je detox kuur? Op de Hippe Vegetariër vind je een hoop verrassende recepten. Goodluck!