Selecteer een pagina

Na dagen gevuld met oliebollen, gourmetten en champagne is 2020 nu toch echt aangebroken. Of je nu nog aan het bijkomen bent van oudjaarsnacht (inclusief rijk vloeiende champagne, and yes, nog meer oliebollen) of al hard in de weer bent met je goede voornemens: het nieuwe jaar is begonnen en dus gaan we het nu toch écht anders aanpakken.

 

Herken jij jezelf hierin en wil je dit jaar ook na 10 januari nog steeds bezig zijn met je goede voornemens? We’ve got you covered. Met een detox zijn jouw goede voornemens easy vol te houden.

 

Een gezond 2020

Of je nu de sportschool plat wilt lopen in 2020, suiker absoluut wilt vermijden of dit jaar toch écht van je Cola-verslaving af wilt komen: gezonder leven willen we allemaal. En hoewel dat in eerste instantie lastig lijkt, is een zetje in de goede richting eigenlijk het enige wat we nodig hebben om dat te kunnen verwezenlijken. Laat een detox nu precies dat zetje zijn.

 

Easy, peasy, detox

Een detox voltooien is echt niet zo lastig als velen denken. Integendeel zelfs: na een paar dagen zul je al snel merken dat je gewend raakt aan de kuur. Helemaal als je je braaf aan het afbouwschema houdt. Daarmee begin je al vijf dagen voor je kuur met het afbouwen van je cafeïne, vlees en zuivel-inname. De eerste stap naar een gezonde levensstijl is daarmee ook meteen gezet.

Let’s detox that body

Tijdens de detox ontgift je je lichaam van allerlei stoffen die het eigenlijk niet nodig heeft, zoals geraffineerde suikers, cafeïne en alcohol. Wel zo fijn na die (iets té) gezellige feestdagen. Na een 1, 3, 5 of 7-daagse kuur is je lichaam weer klaar om te beginnen met een frisse start.

 

De laatste fase

Tijd voor het opbouwschema. Deze krijg je, net als het afbouwschema, van ons als je een detox bestelt. Hiermee zorgen wij dat je ook na je detox in je gezonde voedingspatroon blijft hangen. Wedden dat je daarna niet meer anders wilt?

 

You’re not the only one

Nog niet overtuigd? Lees dan de sapkuur ervaringen van de Sappimeiden, Laura, Isa en Marisa. Zij gingen je voor en waren helemaal fan.  

Wil je een detox bestellen? Dat kan direct via onze webshop. En omdat wij, net als jij, knallend het nieuwe jaar in willen gaan, krijg je van ons €5 korting op een kuur als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief. What are you waiting for?